Hösten på intåg

Sommaren har gått med hisklig fart. Om en vecka ska min minsting inskolas på dagis. Hon blir 17 månader. Det har hänt så mycket med mina små. Fasiken, innebär detta att hösten är på intåg?

Filippa säger så mycket ord just nu. ”kla kla” (nicolas) ”Lia” (emelia) Nellie, blöja, välling, katt, boll, napp, dricka, bil osv osv. Orden bara forsar ur henne, kan inte ens räkna dem längre.

Nellie blev blöjfri dagtid helgen innan hon fyllde 3 år och 6 veckor efter så blev hon även blöjfri på natten. Det enda  är att nummer 2 görs fortfarande i blöjan. Hon har jättesvårt att ta det steget. Men samtidigt, hon är så duktig med de andra 2 delarna.

Nu börjar skolorna snart. Stora tjejen har verkligen blivit stor. Lång och så vuxen. Inte en chans jag klarar lyfta henne längre =). Hon ska börja 8:an. När blev hon så stor? Sedan ska min son börja 5:an.

Själv har jag tagit tjänstledigt tills 1 februari 2015 för att prova jobba med min fotografi heltid. Ska bli riktigt spännande samtidigt som det är nervöst för nu måste jag få in kunder! Inte bara en då och då, utan lite mer.

Ser fram emot det, men har bara 5 månader.

Annars så rullar livet på som vanligt. Vi har inte gjort ngt speciellt i sommar eftersom vi sparat lite för att jag ska kunna göra detta. Småsaker, ngn marknad, bad och så bara. Sedan har vi fixat lite hemma.

Vad fort sommaren gått.