Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/c/c/suzidus.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

6 reaktion på “Pink it is

 1. Hej!
  Vill börja med att säga vilken trevlig sida du har! =)
  Jag hamnade på din sida när jag sökte på lekbo lekstuga. Vi har nämligen också precis köpt en sån och jsg letade efter olika färgvarianter på den. =)
  Jag har en liten fråga bara, hade ni problem att få fast dörren? För det har vi.. Vi skulle sätta upp den idag men min sambo och hans pappa får den inte att passa ihop hur de än gör..
  Ska ringa bauhaus imorgon när de öppnat men kom på att jag sett att ni byggde en likadan så jag tänkte att jag kunde fråga om ni haft några problem ni också. =)

  Hälsningar Madde

  • Hej!
   Vi hade lite problem så här kommer min man med hur de gjorde: ” Hej, Lekbos ritning är ungefär som ikeas ritningar – helt värdelösa=) Dörren är nämligen som ett litet pussel, karmen uppe och ner samt karmarna vid sidorna måste passa ihop. När ni fått dessa att passa ihop kommer karmen uppe ovanför dörren sticka ut en 1cm på vänster sida. Vi kapade den biten. Dock så märkte vi att dörren glider upp när man puttar till den i stängt läge så vi kommer få sätta en hasp eller lösa det på ngt sätt. Lycka till! /Micke”

   Hoppas detta hjälpte lite. Och om ni ringer Bauhaus, kan du inte skriva här till mig vad det var som var fel? Kul att du gillade min blogg. Har du någonstans där ni lägger upp bilder på er? Roligt att se hur andra gör =).
   /Suzanna

 2. Hej igen!

  Tack så mycket för tipset, då ska vi försöka o se om vi lyckas! Haha ja det verkar ju som att ritningen inte är alltför bra. Står ju inget överhuvudtaget om dörren och fönstren.
  Ja jag ska prova ringa bauhaus med och se vad de säger, skriver igen och berättar. =)
  Jag har en blogg, men en inte uppdaterad på ett år. Jag fick min andra dotter den 27:e Januari, och strax efter att jag blev gravid med henne i maj förra året började jag må så dåligt, så bloggen hamnade åt sidan. Men ska kanske ta och börja skriva igen. =) Ska lägga upp lite bilder på lekstugan med. Vi har målat den röd eftersom vårt hus också är rött, så passar de ihop.
  Har framför allt lagt upp mycket pyssel där då jag älskar att pyssla!
  Här är adressen i alla fall, du får gärna gå in och titta! http://maddespyssel.blogspot.com

  /Madde

 3. Hej igen!

  Jag har försökt ringa Bauhaus flera gånger idag men det verkar omöjligt att komma fram till deras kundservice.. Idag tog sambon och hans pappa och sågade lite i dörrkarmar o så för att lyckas få ihop det så nu är dörren uppe i alla fall. =)
  Jag har uppdaterat min blogg nu med så nu finns det lite bilder på vår stuga. =)
  Hur har ni tänkt göra invändigt, tänkte ni sätta upp några innerväggar? Vi har nog tänkt det, för det ser lite tråkigt ut med reglarna kors och tvärs därinne. 😉

 4. Hello – I am sorry to write in English only.
  First, great looking house and nice colour too. I am just about to build the same and also paint it pink. Thing is I am checking through the parts and screws like all good project managers 🙂 but I cant seem to find a door. Is it me or is the door missing? I will contact Bauhaus tomorrow to ask them but in the mean time I thought I would ask if anyone else has had this problem of a missing door?

  Michael

 5. Hi Michael!

  We receieved a door. Are you sure there is none? Then you have to call them because there should be a wooden door.

  Good luck! The door is pretty tricky to put on when you finally are there. I think you have to adjust it yourself a little.

  /suzanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *