Lekstugan

hus2hus

Jag har nu grävt ur gräsmattan lite och lagt sten i hörnorna vid lekstugan. Har även placerat en plastväxt i kruka vilket gav ett rätt lommigt intryck. Vi har så mycket skugga i den delen av trädgården så de blommorna jag satte i en kruka slokades, för de ville ju ha sol. Men denna duger faktiskt bra!

Idag var jag på loppis och jag hittade ett litet träbord och 2 små stolar till stugan, 1 duk till bordet, 1 pläd till stugan och så en leksaksdammsugare + micro + tvättmaskin. Längtar så tills vi ska måla därinne och sedan lägga golvet så man kan inreda på riktigt!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/c/c/suzidus.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 reaktion på “Lekstugan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *